top of page

Waarom kiezen voor QUIMBARA?

Image by Ardian Lumi
Image by Jusdevoyage

'Colombia, the only risk is wanting to stay!'

Image by Mike Swigunski

PERSOONLIJK

QUIMBARA is een kleine onderneming wat betekent dat wij in staat zijn heel persoonlijk te werk te gaan. We bespreken de details het liefst door met je te videobellen, een kopje koffie te drinken of een biertje te pakken. En, waar mogelijk, reizen we vanaf Schiphol met je mee naar Colombia!

ERVAREN TEAM

Laura Vega heeft meer dan 10 jaar ervaring als tour opertor en runt sinds 2017 haar eigen bedrijf, Boogaloo Travel. Pieter Hupkes komt al sinds 2010 in Colombia en heeft er een aantal jaren gewoond. Hij heeft vele uithoeken van het land bezocht en bezit veel kennis over haar cultuur en landschap. Laura en Pieter zijn beide dansliefhebbers en zijn enthousiast om de Colombiaanse salsa met jullie te delen!

DYNAMISCH EN BRUISEND

Onze tour is geen oudbollige situatie maar een reis vol aktie en plezier! Natuurlijk zijn er ook voldoende momenten om te relaxen en is er vrije tijd om zelf invulling aan te geven. Al met al een uitgebalanceerde tour!

KLEINE GROEPEN

Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel en willen deze bewaken door het maximale aantal medereizigers op twaalf personen te houden. Het minimum aantal medereizigers is acht personen. De verdeling zal altijd fifty-fifty mannen en vrouwen zijn zodat er altijd een danspartner is voor de workshops.

bottom of page