top of page
P1144488_edited.jpg

Is de Quimbara Salsa and Culture Tour iets voor mij?

Kort gezegd, als je van dansen en reizen houdt, fit genoeg bent en je graag op avontuur gaat met een kleine groep gelijkgestemden dan is de tour zeker iets voor jou! Of je nou alleen bent, met je partner of met je salsa clubje; allemaal welkom!

De tour heeft een gezonde balans tussen cultuur dans en natuur dus als je echt een volle onderdompeling wil in alleen de salsa dan is deze tour misschien niet geschikt voor je.

Het maakt niet uit of je een ervaren salsadanser bent of niet want we richten ons op de Caleña salsa stijl en die is hoogstwaarschijnlijk voor iedereen nieuw. Tijdens de salsa Caleña workshops beginnen we met het beginners niveau en aan het eind van de reis beschik je over een goede basis salsa Caleña en ben je in je element op de Colombiaanse dansvloer dansend met de locals.

Als je al een ervaren salsadanser bent maar in een andere stijl dan kan je in Colombia zeker je skills laten zien want ook andere stijlen worden gedanst. Ook bachata, merengue en Kizomba zijn vertegenwoordigd in het dansland bij uitstek.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op want we staan je graag te woord!

bottom of page